Visie

Wij hebben een duidelijke visie op websites. Dat hebben we vertaald in vier punten waaraan onze websites altijd voldoen.

Doel website afstemmen op bedrijf
Niet alle websites hebben hetzelfde doel. Voor sommige bedrijven is een website de primaire bron van nieuwe klanten, voor andere bedrijven is een website puur een plek waar contactgegevens op staan, voor weer andere bedrijven is een website een winkel of een boekingssysteem. Het doel van de website voor het bedrijf moet goed afgestemd zijn. Daar komt onze consultancy ervaring om de hoek kijken. Samen met het bedrijf stemmen we doel en website op elkaar af.

Suger_City_2©Veel, eigen en mooi beeldmateriaal
De tijd dat websites alleen uit tekst bestonden ligt (gelukkig) al lang achter ons. Websites moeten eigen beeldmateriaal hebben. Veel websitebouwers maken standaard gebruik van stock foto’s. Die komen uit grote databases waar iedereen (tegen betaling) uit kan putten. Stock materiaal is vaak makkelijk te herkennen en concurrenten gebruiken vaak ongemerkt hetzelfde materiaal.

Wij geloven daar niet in. Daarom zorgen wij altijd voor eigen foto- en beeldmateriaal. We hebben eigen fotografen en daarnaast kunnen wij indien gewenst gebruik maken van een netwerk gespecialiseerde fotografen en graphic designers.

Snelheid
Van idee tot realisering mag niet te veel tijd kosten. Er gaat vaak heel veel tijd zitten in het perfectioneren van websites voor ze online komen. Het is onze visie dat websites zo snel mogelijk moeten draaien. Er is dan daarna tijd om te optimaliseren. Je kunt reacties op de website meenemen om te kalibreren. Bovendien hebben zoekmachines tijd nodig om je te vinden, hoe eerder je website draait hoe eerder je ook vindbaar wordt.

Regelmatige vernieuwing
Websites verouderen helaas veel te snel. Een website die 5 jaar geleden uitermate modern en vernieuwend oogde, ziet er nu niet meer uit. Sterker nog, vaak is een website al eerder aan een update toe. Bij het bouwen van een website kunnen we meteen een plan maken hoe we de komende tijd daar steeds updates voor zullen maken. Dat kan variëren van kleine tot grote updates.

AKCD_Borrel_1_2©